Danserna på Kuggom fortsätter!

För ett år sedan inleddes en nygammal tradition på Kuggom, dvs. dans till levande musik. Danserna blev omedelbart populära, och drog i snitt ett hundratal entusiastiska dansare till den vackra festsalen i Kuggom gamla folkhögskola, numera Traditionscentrum Kuggom.

Senaste läsår dansade vi en fredag i månaden, kl 19-22, till tonerna av orkestrar från regionen. Konceptet var omtyckt, och vi fortsätter i huvudsak på samma sätt. I enlighet med publikens önskemål kommer vissa kvällar att ha musik med ett 60-tals, 70-tals, eller motsvarande tema.

Som tidigare också buffé, i samarbete med Kamratförbundet för Kuggomskolan. Inträdet fortfarande endast 10 euro.

Höstens första dans ordnas fredagen 23.9. kl 19, med Mackes trio från Borgå.

Följande danser ordnas 21.10., 18.11. och 16.12.


Inläggshistorik

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Traditionscentrum – Perinnekeskus Kuggom 2019