KÖKSFÖRETAGARE EFTERLYSES!

En av de viktigaste ingredienserna för ett lyckat traditionscentrum är bra stämning och god mat!

Vi söker nu en lämplig företagare som vill hyra vårt kök och ta hand om köksverksamheten.

Högsta prioritet för oss är att blivande husmor eller köksmästare är flexibel och intresserad av närproducerade och ekologiska råvaror.

Prioritet nummer ett för köket skall vara traditionscentrets behov av bespisningstjänster - både då det gäller dagtida verksamhet och eventuella kunders eller samarbetspartners behov under kvällar och veckoslut.

Matsalarna i traditionscentret rymmer ca 80 personer och festsalen rymmer ca. 100 personer vid dukade bord.

Om bokningarna och kapaciteten det medger, så har vi inget emot att köksföretagaren dessutom kan sköta en egen extern cateringverksamhet med traditionscentrets kök som bas.

Köket är i stort sett utrustat på det sätt som det var då folkhögskoleverksamheten var igång i byggnaderna, men några smärre kompletteringar behövs

Eftersom vi är väl medvetna om att vi nu i början inte kan garantera några större regelbundna kundanströmningar, så är vi under en inledningsfas mycket flexibla då det gäller hyresnivå.

Precis som med all framtida verksamhet här på Kuggomåsen, så är vi mycket öppna för diskussion kring ett framtida partnerskap.

Hör av dig om du blev intresserad! Kontaktuppgifter finns i den vänstra kolumnen.

Här nedan några enkla bilder på delar av köks- och matsalsutrustningen. Det är nog bäst att komma och titta på allt eftersom jag själv betraktar mig som köksspecialist, främst så länge jag lagar mat på vedspis...

Niklas


Inläggshistorik

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Traditionscentrum – Perinnekeskus Kuggom 2019