Inkvartering

Traditionscentrum Kuggom erbjuder stämningsfulla inkvarteringsutrymmen i den före detta folkhögskolans internat. Kom och erfar gammaldags internatsstämning ute i landsbygdens rofyllda omgivning! Vi erbjuder i första hand inkvartering för grupper.

Invartering Pojkis

I huvudbyggnadens andra våning finns centrets ena övernattningsutrymme. Det kallas för Pojkis och där finns sängplatser för sammanlagt 27 övernattare. Rummen är i huvudsak 2 personers rum, men det finns även några 3 personers, ett 5 personers och ett enkelrum. Till rummet fås vid behov en extra bädd eller babysäng. Inkvarteringens toalett- och duschutrymmen finns i korridoren. I samband med inkvarteringen finns ett vardagsrum samt ett litet kök med tillbehör. Frukost kan beställas i samband med bokningen för grupper med minst 10 personer. Inkvarteringen är i bruk året om. Djur ej tillåtna i inkvarteringen.

Inkvarteringen kallas för Pojkis och kommer från att pojkarna inkvarterades på internatet under folkhögskoltiden.  

Inkvartering Flickis

Centrets andra inkvarteringsutrymme, Flickis, hittas på området i en separat tvåvåningsbyggnad. Den inrymmer sängplatser för 24 övernattare. Rummen är 2 personers rum. Extra bädd eller babysäng fås vid behov till rummet.Inkvarteringens toalett- och duschutrymmen finns i korridoren. I samband med inkvarteringen finns ett vardagsrum samt ett litet kök med tillbehör. I byggnaden finns även en liten familjebostad var det finns två rum, en kokvrå samt en egen toalett.

Frukost kan beställas i samband med bokning för grupper med minst 10 personer. Inkvarteringen är i bruk året om. Djur tillåtna i inkvarteringen enligt överenskommelse mot skild ersättning. Detta är bra att observera, ifall allergier förekommer. Centrets andra internat lämpar sig i så fall bättre.  

Inkvarteringsbyggnaden kallas för Flickis och kommer från att flickorna inkvarterades på internatet sedan 1950-talet då byggnaden stod klar.

Priser

I priserna ingår inte frukost och lakan/handduk.

Lakan och handduk 12 €/pers. 

Frukost för 10–20 personers grupper från 9,90 €/pers.

Frukost för 20–50 personers grupper från 8,90 €/pers.

Inkvartering för grupper:

   enkelrum      från 40 €/natt

flera personers rum      från 30 €/person/natt

Extra bädd/babysäng    12 €/natt

I samband med gruppevenemang kan man också övernatta i eget tält, husvagn eller -bil på centrets mark 

och då är priserna följande:

 

 tält                       10 €/natt

husvagn eller -bil    20 €/natt

önskas el debiteras en tilläggsavgift på 5 €/natt

Förfrågningar och bokningar:
För längre vistelser så som läger eller gruppinkvartering inklusive traktering och verksamhetsutrymme, be vänligen om offert för ett paketerbjudande.

info@kuggom.fi

040 588 3303


Ankomst

Inkvarteringsbokningen bör göras i förväg. Rummet fås ankomstdagen fr.o.m. kl. 15.00, ifall inte annat överenskommes. Rummet överlåts senast kl. 12.00 avfärdsdagen. Inkvarteringsrummets nyckel och allmän info fås vid ankomst. Ankomsttidpunkten bör alltid skilt överenskommas.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Traditionscentrum – Perinnekeskus Kuggom 2019