Festsalen

 

Festsalen är ett mångsidigt utrymme, som lämpar sig för t.ex. föreläsningar, kulturella aktiviteter och festligheter.

 

Salen rymmer ca 120 personer och kan med hjälp av stolar och bord möbleras för olika ändamål. T.ex. som föreläsningssal med eller utan arbetsbord för deltagare eller som festsal för sällskap vid dukade bord. Omöblerad fungerar salen som övningsutrymme för t.ex. dramaproduktioner och dans.

I utrymmet finns videoprojektor och duk, som lämpar sig för föreläsningsbruk, men som också är tillräckligt effektiv för filmförevisningar. På begäran kan salen utrustas med ljudåtergivningsanläggning med två trådlösa mikrofoner.

Salen har visat sig ha en mycket bra akustik och lämpar sig därför för mindre musikuppföranden. Salen har även varit mycket omtyckt som övningsutrymme för körer och kammarorkestrar i samband med övningsläger.

Priser

Priserna inkluderar användning av aulan och ifall ni anlitar Traditionscentrets kostservice ingår även rätten att använda matsalen.

 

Prisexempel:

dagstillställning vardagar kl. 9–16       från €  150,-

heldag vardagar kl. 9–20                  från € 220,-

kvällstillställning må–to kl. 18–22        från €  150,-

kvällstillställning fr–sö kl. 18–22          från € 200,-

heldag lö–sö kl. 9–20                         från € 340,-

Ifall ni är i behov av festsalen i samband med ett evenemang som sträcker sig över flera dygn, t.ex. ett läger, ber vi er kontakta Traditionscentret för en individuell offert.

För mera information:

info@kuggom.fi

040 588 3303

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Traditionscentrum – Perinnekeskus Kuggom 2019